3Motion op Gert Last Year

3Motion op Gert Last Year

3Motion op de Nationale Televisie? Afgelopen jaar gebeurde het. Voor het Televisieprogramma Gert Last Year werd ons de vraag gesteld om een gepersonaliseerde ‘wie is het te maken?’ te maken. Als creatief bedrijf vonden wij dit een zeer leuke en uitdagende opdracht. Zowel het ontwerp als de productie namen wij voor onze rekening.

Het resultaat mag zeker en vast gezien worden! Een mooie ‘wie is het?’ geproduceerd uit honingraatkarton en voorzien van de nodige bekende koppen. Onder andere Radja Naingolan, Bart De Wever, Tim van Temptation Island,…

Tijdens de laatste aflevering van het televisieprogramma werd er ook effectief met dit spel gespeeld. Gert Verhulst en James Coocke het op tegen gasten Kat Kerckhofs, Tim Van Aelst en Niels Destadsbader.

Heb je deze aflevering gemist en ben je toch benieuwd? Je kan de aflevering herbekijken op de website van VIER.Interesse in een gepersonaliseerde ‘wie is het’? Wil jij het graag opnemen tegen je vrienden of familie? Mail dan naar info@3motion.be.

Read more news

februari, 2019

3Motion pionier in België met groot formaat 3D-printer!

februari, 2019

3Motion opnieuw genomineerd voor Trends Gazellen 2019

Vorig jaar werd 3Motion voor de eerste maal genomineerd voor Trends Gazellen. Dit jaar hebben we wederom een nominatie op zak. Trends Gazellen zet competitieve ondernemingen in de bloementjes die het ondernemingsklimaat in hun streek positief beïnvloeden. De ‘gazellen’ zijn krachtbronnen van innovatie, ze zwengelen de werkgelegenheid aan, zijn vaak een inspirerend rolmodel en genieten nationale […]
januari, 2019

3Motion op Gert Last Year