Diensten

CREATIEF ONTWERP

Creatief ontwerp

Wil je ideeën tot leven brengen of wil je je brand meer in de kijker zetten? Ons team van creatieve designers staat voor je klaar! Van eenvoudig DTP werk tot creatieve uitwerkingen "from scratch" kan je bij ons terecht.

PRINTEN & AFWERKING

Printen & Afwerking

Wij zijn experten in visuele presentatie. Wij bieden uitzonderlijke snelheid, service en beeldkwaliteit. We zijn specialist in groot formaat visuals. Ons up-to-date machinepark zorgt voor een perfecte combinatie van snelheid, precisie en kwaliteit. Dit zowel op vlak van printen, snijden, frezen en verdere afwerking.

INSTALLATIE

Installatie

Als extra service bieden we installatie aan van al onze producten doorheen heel Europa. Al onze monteurs beschikken over een VCA-certificaat en een attest voor veilig gebruik van hoogtewerkers. Wij plaatsen uw visuals met de nodige kennis van zaken.

Installatie Installatie

INDIVIDUELE VERPAKKING

Verpakking

We verpakken al uw bestellingen met de grootste zorg. Individuele verpakking per winkel of per set, of mooi in bulk op pallet, zoals u het wenst.

LOGISTIEK

Logistiek

Wij verzenden al onze pakketten binnen Europa of wereldwijd. Met ons eigen transport of met één van onze betrouwbare partners, afhankelijk van de bestemming, het pakket en de levertijd.