De software heeft ons geholpen om een geavanceerde bedrijfsstructuur op te bouwen, verschillende afdelingen te automatiseren en onze bedrijfsprestaties naar nieuwe hoogten te tillen.

Met de lancering van de MultiPress software heeft 3Motion aanzienlijke vooruitgang geboekt op het gebied van operationele efficiëntie en bedrijfsgroei. De software heeft processen binnen alle afdelingen gestroomlijnd, wat heeft geleid tot een vlottere workflow en verbeterde samenwerking tussen de verschillende teams.

Als erkenning voor deze prestaties heeft Dataline 3Motion de 'Go Live Award' toegekend. Deze onderscheiding bekroont niet alleen de voltooide software-implementatie, maar ook het doorzettingsvermogen en de toewijding van het 3Motion-team.

De verwezenlijkingen van printbedrijf 3Motion dienen als inspiratie voor de bredere printindustrie en benadrukken het belang van innovatie en technologie in een voortdurend veranderende zakelijke omgeving. Het team van 3Motion kijkt met vertrouwen naar de toekomst, met een solide basis van technologische efficiëntie en een visie die hen zal blijven leiden naar nieuwe successen.

Bekijk de video & het artikel hier