3 MotionMenu
3 Motion

werken bij 3Motion

“Find a group of people who challenge and inspire you, spend a lot of time with them, and it will change your life.” - Amy Poehler

dynamische & familiale sfeer

3Motion is een echt familiebedrijf. Er wordt hard gewerkt, maar ook hard gelachen!

We werken in een vlakke structuur waar ruimte is voor initiatief en open communicatie. Iedere schakel is belangrijk , en samen kunnen we fantastische dingen realiseren!

We zijn trots op onze 3Motion familie en kijken er naar uit om ons groeiverhaal verder te zetten.

 

Wist je dat? Elke medewerker op zijn/haar verjaardag een dagje verlof krijgt. Een dagje me-time, een dagje om te vieren, in ruil voor een lekkere traktatie voor de collega’s de volgende dag.

 

 

inspirerende omgeving

Sinds begin 2022 zitten we in onze nieuwe kantoren, met veel ruimte, licht en groen elementen.

Het uitgangspunt was om voor onze mensen een aangename en inspirerende ruimte te creëren, waar het fijn is om te zijn en te werken. De aankleding blijft een continue proces, waar ook ruimte is voor ideeën vanuit het team, om ook zo mee te evolueren met de noden en de functionaliteiten van ons team. Er is ook plaats voor ontspanning, met een zithoek, ping pong tafel, tafelvoetbal,… waar ook regelmatig after work events worden georganiseerd.

 

Wist je dat? We heel wat aankleding voor onze burelen zelf kunnen maken. Dus laat je inspiratie maar de vrije loop…if you can dream it, we can make it!

gezonde werkomgeving

Ook op gezondheid en well-being wordt sterk ingezet, iedereen zit op een mooie en ergonomische bureaustoel in een moderne werkplek met de nodige technische faciliteiten. Er werd geïnvesteerd in een fitnessruimte en douches, en een ook via fruit op het werk, en suikervrije Dripl dranken wordt een gezonde levensstijl gestimuleerd.

 

Wist je dat? Je onder de middag een frisse neus kan halen tijdens een leuke wandeling door het omliggende groen, een mooi wandelpad tussen de velden zorgt voor extra beweging en een ontspannende pauze.

groeimogelijkheden

3Motion is een dynamisch bedrijf, en gelooft sterk in de kracht en de gedrevenheid van mensen. It’s the will, not the skill.

Iedereen moet leren, en krijgt de kans om zich te ontplooien. We geloven heel hard in de mix van jong en minder jong, in de combinatie van jeugdig enthousiasme en ervaren kennis, om zo van elkaar te leren. We zetten in op persoonlijke groei en ontwikkeling, door zowel interne als externe opleidingen.  

Wist je dat? Onze teamleads Design en Productie een 7 jaar geleden bij ons zijn gestart als jobstudent? HET bewijs dat er binnen 3Motion heel wat doorgroeimogelijkheden zijn!

Wil jij ook deel uitmaken van ons dream team?

Heb je nog vragen na het lezen van deze pagina?

Neem contact met ons op! Continue

turn device
Deze pagina is enkel beschikbaar in portrait-modus
Draai je scherm!"

Wij gebruiken cookies!