3 MotionMenu
3 Motion

3D printing

toepassingen

Unieke design en ontwerp op maat van de klant

Een uniek structureel en grafisch ontwerp op maat en verwachtingen van de klant, hiervoor staat onze interne studio garant. De efficiƫntie en aantrekking van een display verhoogt beduidend de ervaring en tevredenheid, bepalend voor een consument bij zijn keuze tussen verschillende producten en merken. Daarom gaan we net dat stapje verder.

Productie

3Motion biedt zowel digitale als offset productiemogelijkheden aan. Hierdoor bent u niet langer gebonden aan enerzijds minimum aantallen alsook aan minimale doorlooptijden.

Handling & montage

We hebben verschillende teams die de displays kunnen monteren, afvullen en eventueel plaatsen op een pallet, voorzien van een hoes (coiffe) met labels.

Logistiek

Uw bestelling wordt door onze eigen diensten of onze transportpartner naar eender welk adres geleverd. Tevens deelleveringen of leveringen op verschillende adressen zijn perfect mogelijk.

Zo kunnen wij bvb. uw bestelling volledig van A tot Z produceren en beheren. M.a.w. na de productie, vullen we de displays af, plaatsen we ze op een pallet (volgens de opgegeven afmetingen van jullie klant) en leveren we ze tot op de plaats in het verkooppunt.

materialen

Bekijk hier al onze materialen

enkele realisaties

3D printing - Troffee
3D printing - BRU
3D printing - Super8
3D printing - CBD flesjes
3D printing - Coca Cola flesjes

Heb je nog vragen over 3D printing?

Neem contact met ons op! Continue

turn device
Deze pagina is enkel beschikbaar in portrait-modus
Draai je scherm!"

Wij gebruiken cookies!