3Motion, voorloper op het gebied van technologische & duurzame innovatie, kondigt trots de lancering aan van hun nieuwste baanbrekende product: PVC RC. Deze revolutionaire PVC schuimplaat belichaamt de toewijding van 3Motion om duurzame en hoogwaardige oplossingen te bieden voor grootformaat printtoepassingen.

PVC RC is een 100% gerecycleerde PVC schuimplaat, voorzien van een gladde, witte toplaag met een hoge witheid en een kern met een hoge densiteit.

Deze geavanceerde samenstelling is speciaal ontworpen om uitmuntende beeldkwaliteit te leveren bij grootformaat bedrukking. Het materiaal biedt niet alleen een heldere en egale printbasis, maar ook een indrukwekkende duurzaamheid.

"Met PVC RC brengen we een product op de markt dat niet alleen technische superioriteit biedt, maar ook een belangrijke stap voorwaarts is op het gebied van duurzaamheid," verklaarde Femke Helon zaakvoerster van 3Motion. "Deze schuimplaten zijn niet alleen geschikt voor diverse grootformaat bedrukkingstoepassingen, maar dragen ook bij aan onze inzet voor een meer circulaire en milieubewuste benadering."

De eigenschappen van PVC RC zijn overtuigend:

- Gemaakt van 100% gerecycleerd PVC

- Hoge witheid en densiteit voor uitstekende beeldkwaliteit

- Glad en egaal oppervlak voor verfijnde prints

- Geschikt voor enkelzijdig digitaal printen

- Veelzijdig inzetbaar voor displays, binnenreclame, standbouw, en interieurtoepassingen

- Kan bewerkt worden, zoals snijden, frezen, verlijmen en boren

- Voorzien van beschermfolie aan één zijde

- Leverbaar per stuk - op gewenst formaat

- Voldoet aan brandcertificering 1 mm B, S3, D0

PVC RC vertegenwoordigt een waardevolle toevoeging aan het groeiende en duurzame productportfolio van 3Motion. We blijven onze expertise inzetten om de grenzen van technologische mogelijkheden te verleggen en te voldoen aan de steeds evoluerende eisen van klanten.