3Motion zorgde voor een nieuwe en strakke gevelbekleding voor WEBA. In Gent? Neen, in Deinze!

De opdracht was duidelijk: WEBA Deinze had een grondige make-over nodig. Zowel de volledige voorgevel, als de totem en bekleding van de winkelkarsectie werden onder handen genomen.

Voor de plaatsing kon worden uitgevoerd, diende er eerst voorbereidend werk te gebeuren. De oude gevelbekleding, totem op de parking en winkelarsectie werden verwijderd. Vervolgens zorgden we met een likje verf voor een mooie basis

De gevelbekleding en bijhorende panelen werden door ons geproduceerd in dibond – een uiterst stevig en weerbestendig materiaal. Door middel van een laminaat laag zorgden we voor extra bescherming. Waardoor de prints met gemak 8 jaar kleurvast blijven.

In één week tijd zorgden we voor een verbluffend resultaat: De gevel en parking werden getransformeerd tot een fris en aantrekkelijk geheel. Klanten die Weba in Deinze bezoeken, worden vanaf nu verwelkomd door de vertrouwde Weba-mascotte, maar dan in een nieuw jasje.


Kleine ingreep, groot resultaat

De realisatie van dit project laat zien wat de mogelijkheden zijn van visuele communicatie. Met enkele veranderingen creëerden we een volledige nieuwe look voor WEBA Deinze. Deze zorgt eveneens voor een moderne, vernieuwde en verzorgde aanblik.

Dankzij het grote aanbod en expertise binnen 3Motion, kunnen wij onze klanten een totaalpakket van A tot Z leveren – Van design, print tot afwerking en plaatsing.