3 MotionMenu
3 Motion

expo & standenbouw

expo & standenbouw afbeelding

Bij 3Motion leggen we de lat hoog als het gaat om creatieve standenbouw en expo-ervaringen. Ons portfolio van expo- en standenbouwrealisaties weerspiegelt onze passie voor het creëren van indrukwekkende ruimtes die merken tot leven brengen.

Ontdek onze opvallende projecten, variërend van op maat gemaakte beursstanden en dynamische expo-ervaringen tot innovatieve merkactivaties die bezoekers boeien en betrekken.

Elk project vertelt het verhaal van onze toewijding aan perfectie en samenwerking met klanten om hun visie om te zetten in tastbare werkelijkheid. Bekijk de foto's om een dieper inzicht te krijgen in hoe we merken hebben laten schitteren op beurzen en evenementen.

Contacteer ons om samen te werken aan jouw volgend project!

realisaties
Creatieve beursstand met als onderwerp : Kleurrijke en creatieve beursstand van CilouGepersonaliseerde achterwand Bam marketing beursPaars en roze aankleding voor een achterwand en podium in functie van Estitika beursDoorzichtige beurswand met een trapeffectMarkering van de viplounge op een event met pancartes reboardCreatieve tractor beursstand met 3D geprinte dierenAankleding van de Volvo beursstand inclusief verlichting, walbedekking en vloerstickersAankleding van onze eigen 3motion beursstandCreatieve creatie van duurzame reboard stoelenReboard hoofdCreatie van Mush bonCreatieve aankleding van toonbankdisplayAaankleding design museum reboardKleurrijke beusstand bekleed met reboards voor UnileverCreatieve beursstand de LijnAankleding beursstand van Abetec met zelfgemaakte wanden, tafels en tot slot toonbankGrondaankleding van het beursevent van AgriflandersAankleding achterwand en toonbank voor aquaterraCreatieve creatie van bomen op ware grote voor een beursevenementCreatie van een gepersonaliseerde beursstand met crowdbeamerKleurijkke desks voor een conferentieAankleding beursstand van OfcoresOmcollective beurswandenAankleding beursstand door een achterwand
prevoutdooroverzicht
realisaties
fleetmarketingnext

Heb je vragen over een realisatie?

Neem contact met ons op! Continue

turn device
Deze pagina is enkel beschikbaar in portrait-modus
Draai je scherm!"

Wij gebruiken cookies!