3 MotionMenu
3 Motion

fleetmarketing

fleetmarketing afbeelding

3Motion heeft indrukwekkende stappen gezet in de wereld van fleetmarketing met innovatieve oplossingen die merkidentiteit op de weg tot leven brengen. Ons portfolio van fleetmarketing realisaties belicht onze passie voor het transformeren van voertuigen in mobiele billboards.

Ontdek onze opvallende projecten, variƫrend van aantrekkelijke wagenbeletteringen tot op maat gemaakte carwraps en doeltreffende fleetmarketingcampagnes die de aandacht van voorbijgangers trekken.

Elk project vertelt het verhaal van onze expertise in fleetmarketing en onze samenwerking met klanten om hun merk op de weg te laten opvallen. Bekijk de foto's om de impact van onze fleetmarketing realisaties te ervaren.

Contacteer ons om te ontdekken hoe we jouw voertuig kunnen transformeren in rijdende ambassadeurs voor jouw merk.

realisaties
Gepersonaliseerde bestickering van vrachtwagenCarwrapping van een DHL camionetteCarwrapping met BMW die tentoongesteld wordt op de luchthaven van ZaventemCarwrapping formule 1 wagenStickering Jan De Nul bootBestickering BMW wagen met Tomorrowland conceptCarwrapping van een STG camionCarwrapping Van Den Borre meubelwagenCarwrapping Lijncom4 bestickerde vrachtwagens van De Decker Van RietCreatieve carwrapping  BMW wagen,  Rode Duivels campagneCarwrapping 3motion bedrijfswagenCar wrapping streetfoodtrucksBestickering Voka kamer van koophandel camionetteBestickering STG camionBestickering Joule Mobilhome bike boxBestickeren Colruyt trailerframeCreatieve bestickering Flair mobilhomeBeka camion bestickeringCarwrappingsproject PropayCarwrapping Eagle Run sportcarCarwrapping Europcar moving on your way projectProject Wild Wood carwrappingBestickering Johanna Cars reisbussenCarwrapping SzrekCarwrappig typographics projectCarwrapping vastgoed woonhoek
prevexpo & standenbouwoverzicht
realisaties
eventsnext

Heb je vragen over een realisatie?

Neem contact met ons op! Continue

turn device
Deze pagina is enkel beschikbaar in portrait-modus
Draai je scherm!"

Wij gebruiken cookies!